Ilja de Groot

Hallo,
Ik ben Ilja de Groot (1972), osteopaat DO MRO.

Ik ben afgestudeerd aan College Sutherland en sindsdien werk ik als ZZP-er bij Van Nek Osteopathie. Daarnaast werk ik in mijn eigen praktijk in Amersfoort en bij een collega in Apeldoorn.

Voor mij is osteopathie het mooiste vak van de wereld. Het menselijk lichaam vind ik oneindig interessant. De uitdaging van het volgen van mijn manuele bevindingen en die te koppelen aan mijn theoretische kennis voor een oplossing voor jou als pati├źnt is fantastisch.

Sinds 2014 woon ik in Amersfoort met mijn partner en onze dochter. Oorspronkelijk kom ik uit Alkmaar en de nuchtere Noord-Hollandse instelling heb ik nog steeds. Ik ben oprecht, invoelend, eerlijk en direct. In mijn vrije tijd mag ik graag koken, wandelen en lezen.

T: + 31 (0)618207343
E: Ilja.osteopathie@gmail.com